Make your own free website on Tripod.com

Betreft: Laatste mededelingen Adventloop 1998

 

 

De Adventloop is een fakkelloop van het DSM Running Team en gaat van het DSM Hoofdkantoor in Heerlen naar Kasteel Vaalbroek bij Vaals.

 

De loop start op woensdag 9 december a.s, om 16.00 h. bij de ingang van het DSM Hoofdkantoor. Het startschot zal evenals vorig jaar door een nog nader aan te geven prominente DSM-er worden gegeven. Dit gebeurt natuurlijk met de bijbehorende publiciteit. Uiteraard wordt gekomen, gelopen en verbleven in DSM-outfit. Voor vragen over kleding moet contact worden opgenomen met Leny.

 

Op bijgaande kaart is de route naar het DSM Hoofdkantoor in Heerlen aangegeven. De auto’s kunnen op het bewaakte DSM-terrein worden geparkeerd. Voor de loop kunnen we ons verkleden op de toiletten in de hal van het Hoofdkantoor.

 

De loop heeft ongeveer de lengte van een halve marathon en wordt begeleid door volgwagens. Deze vervoeren onze spullen en brengen ons s`avonds weer terug naar het parkeerterrein.

Wil Hoonings coordineert, met de hulp van degenen die niet kunnen meelopen maar wel meegaan, de volgwagens. Omdat in het donker lover de openbare weg wordt gelopen, moet iedereen denken aan een reflecterend hesje of band danwel een waarschuwingslichtje.

 

De loop is geen wedstrijd en wordt zodanig in teamverband gelopen dat niemand zich hoeft in te houden of over de kop te lopen en we toch samen in Vaalsbroek aankomen voor de finisch-foto in kerststemming. Jo Schoonbroodt regelt het loopgedeelte. Voor vragen hierover moet dus met hem contact worden opgenomen.

 

In Kasteel Vaalsbroek douchen en verkleden we ons weer in DSM-outfit. Daarna gaan we na wat borrelen aan tafel voor een lopersmaal. Onder het eten zullen nog een aantal officiële plichtplegingen in verband met de Jaarafsluiting 1998 worden verricht. Verder zal de opzet voor het jaar 1999 worden besproken. De bedoeling is om dit "uit- en inlopen" tot ongeveer 22.00 h. vol te houden.

 

Voor lopers die trainingsachterstand vrezen is het nog niet te laat want er wordt nog altijd zaterdag om 10.15 h. onder leiding van Jo Schoonbroodt in de omgeving van Hulsberg getraind. Verder kan iedereen in de komende Halve Marathon van Margraten en de Mescher Bergloop zijn vorm nog eens testen.

 

 

Met vriendelijke groeten en tot ziens op de trainingen!