Make your own free website on Tripod.com

DSM ook sportief hoog genoteerd

De Rotterdam Marathon is niet alleen voor individuele lopers de grootste wedstrijd van het jaar maar ook voor bedrijven is het een geweldige trekpleister. Dit jaar streden in de Maasstad dan ook maar liefst ca 100 gerenommeerde bedrijfsteams in de Business Estafette Run (4 x 10,5 km) en de Business Marathon Run (42 km).

Natuurlijk kon DSM Special Products uit Rotterdam in deze wedstrijd op eigen terrein niet aan de kant blijven staan. Vandaar dat Marcel Biesheuvel, gesteund door Wim Vorage, Site Manager, het initiatief nam om een "company wide" DSM Team te vormen. Zodoende kwamen op 19 april j.l. maar liefst 60 DSM-ers uit alle windstreken en van alle BUís aan de start. Naast het onvervalst Rotterdams klonk daardoor ook veel Limburgs tussen dit en andere dialecten.

De resultaten lieten zien dat DSM ook in sportieve zin hoog genoteerd staat. Het DSM Team veroverde de 2e plaats in de Rotterdam Haven Trofee en haalde zowel in de estafette als de marathon een zeer eervolle 5e plaats. Dat de Limburgse bijdrage daarbij van doorslaggevend belang was zal niemand verbazen omdat maar liefst 20 door en door getrainde leden van het DSM Team Cross du Mont Blanc hun gewicht in de schaal legden.

Jogger Jo bij KralingsebosIndividueel was de zuidelijke inbreng nog indrukwekkender. Bij de dames veroverden in verschillende klassen Leny Paes, Elastomeren, de 1e en Oda van Oppen, Research, de 2e prijs. Bij de heren waren het Jo Schoonbroodt, DHC, met de 1e prijs en Rien Alfenaar, Research, met een 2e die met de eer gingen strijken.