Make your own free website on Tripod.com
Kwaliteit

Schoenherstellers kunnen meer dan alleen een nieuwe zool of hak aanbrengen

Schoenmaker L.B. Heubel en zoon voldoet al vele jaren aan de strenge vakmanschapeisen die de stichting Kwaliteitsreparatie Nederlands Schoenfabrikaat (S.K.N.S.) stelt. Deze stichting is in 1991 opgericht om de Nederlandse kwaliteitsschoen van een kwaliteitsreparatie te verzekeren. Initiatiefnemers zijn Avang, van Bommel en van Lier, allen gerenommeerde Nederlandse schoenfabrikanten.


Kennis en machinerie

Volgens de normen van de S.K.N.S. heeft schoenreparateur  L.B. Heubel de kennis en de machines in huis om een reparatie vakkundig en effectief uit te voeren. En juist wanneer een schoen al een tijdje is gedragen wordt reparatie een echt vak dat niet iedereen beheerst. De schoen heeft dan een al gevormd voetbed, reparatie mag deze niet veranderen. Schoenherstellers kunnen meer dan alleen een nieuwe zool of hak aanbrengen, en juist die echte, soms preventieve reparatie stelt hoge eisen aan het vakmanschap.

Materialen

Uw schoenen  worden gerepareerd met J.R. leren zolen.
Het garantiezegel "de eik in de driehoek" geeft de zekerheid dat dit hoogwaardig product van de lederfabriek John Rendenbach te Trier, voldoet aan de richtlijnen van het Altgerberverband, die de J.R. leren zolen regelmatig aan controle onderwerpen.
J.R.leren zolen zijn:

Kortom een prettig loopgevoel. Ga bij uw schoenmaker af op zekerheid, de J.R. topkwaliteit, waarvan elk paar leren zolen voorzien is van een goudstempel. KIES VOOR DE NATUUR ONDER UW SCHOENEN.


Garantie op al ons werk

Omdat we met grote zorg werken en gebruik maken van het beste materiaal geven wij garantie op al ons werk.

Het verzorgen van goed lijmwerk vinden wij zeer belangrijk. Wanneer lijmwerk weer loslaat, hebben we dubbel werk. Maar nog veel belangrijker: het kost u extra tijd. Liever zien wij u in één keer tevreden!