Make your own free website on Tripod.com
Onderhoud

Ambachtelijke Schoenmakerij LB Heubel en zoon volgt de ontwikkeling van onderhoudsartikelen voor leer en schoenen op de voet. De artikelen in ons assortiment zijn gebruiksvriendelijk en uitsluitend van topkwaliteit. Alle artikelen zijn zorgvuldig getest voordat ze in het assortiment worden opgenomen.

Het assortiment onderhoudsartikelen voor schoenen bestaat voornamelijk uit producten van Avel uit Parijs. Hiernaast zijn een aantal belangrijke artikelen van Dasco, Dunkelman of London en Collonil ter aanvulling geselecteerd.

Saphir is toonaangevend op het gebied van schoenonderhoud. De producten geven duidelijke meerwaarde aan het onderhoud van schoenen en verlengen de levensduur.

Saphir levert uitsluitend producten zonder oplosmiddelen. Er is voornamelijk gekozen voor natuurzuivere bestanddelen zoals bijvoorbeeld bijenwas. Deze zorgt ervoor dat leer haar oorspronkelijke eigenschappen van een natuurproduct behoudt.

Exclusief

De exclusieve Saphir Medaille D' Or schoenpoetskisten van mahoniehout, voorzien van alle benodigde schoenonderhoud artikelen, maken het onderhouden van schoenen een - extra - aangename bezigheid voor de echte schoenliefhebber. Een origineel cadeau of relatiegeschenk.

De schoenpoetskisten zijn te zien in de etalage van Ambachtelijke Schoenmakerij L.B. Heubel en zoon in de Rechtstraat 45 te (Wyck) Maastricht.