Make your own free website on Tripod.com
Home   Wedstrijdverslagen   Uitslagen   Persoonlijke Records   Mail Me

Jaar Training-totalen (klik hier)

Trainingen Jogger Jo Schoonbroodt

Zaterdag 10:00 uur Pannenkoekhuis de Nachtegaal - Meersen (langs de Geul in natuurgebied de Dellen)

Vaartspel (2 - 3 uur) door de Limburgse heuvels en natuur met het DSM Running Team. De heuvels worden pittig genomen en de eersten gaan steeds terug om de laatste van de groep op te halen. De lol van het lopen staat voorop en het principe van samen uit / samen thuis.

Iedereen die van lange duurlopen houdt is welkom.


Zondag 10:00 uur Sportpark Jekerdal - Maastricht

De Zweitlanceurs Maastricht trekken meestal via de Sint Pietersberg en het dal van de Jeker richting BelgiŽ waarbij de eerste km's samen rustig wordt in gelopen. Vervolgens worden tempo groepjes geformeerd en tot afgesproken punten pittig gelopen, duur ca. 1:30 - 1:45 uur. De uitdaging elke week is om Henny te pakken!


Door de week loop ik ca. 2 keer per week vanaf het werk (17:00 uur DSM Lokatie Zuid) naar huis. De route (18km) gaat in de zomer via kasteel Elsloo door het hellingbos langs Geulle tot in Bunde. Via Meerssen, Rothem, Amby, Scharn kom ik dan thuis in Heer. Een aardige variant is vanaf Elsloo langs het Julianakanaal, Geulle, Bunde, Itteren en de sluis bij Borgharen. Langs de Maas gaat het dan verder door Wijck tot aan het Gouvernement en dan naar Heer (21km). Tijdens de donkere dagen is Beek, Catsop, Geule, Moorveld, Kasen, Bunde, Rothem, Amby en Heer de aangewezen route. 

Bel (046-4762923) of e-mail me als je eens met me mee wilt lopen.


Homepage Jo Schoonbroodt